Akpınar mahallesinde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla bir kez daha muhtar adaylığını açıklayan Erkan Ayaz, yaptığı açıklamada, Akpınar mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Akpınar mahallesi mevcut muhtarı ve yeniden muhtar adayı olan, Erkan Ayaz,  Bu makama ilk geldiğimiz 31 Mart 2019 tarihinden bu yana tüm kurumların her kademesiyle sürekli iletişim halinde olarak mahallemize her konuda en iyi hizmeti sağlamaya getirmeye gayret ettik. Dedi.

5Fd5843D 487A 455C B11F E52956Db8668

Ayaz, konuşmasının devamını da 'İnanıyorum ki ;

Akpınar mahallesi seçmeni her zaman olduğu gibi 31 Mart 2024 Pazar günü, Akıl,Vicdan ve hür irade ile çocuklarımızın ve mahallemizin geleceği için karar verecek ve mahallemiz için en hayırlı tercihini yapacaktır. Bu vesileyle yapılacak olan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Akpınar mahallemiz için tekrar aday olduğumu beyan eder. Değerli dost, akraba ve arkadaşlarımızın destek ve dualarını beklerim. Mahallemiz için hayırlı olanını nasip etmeyi dilerim. Diye konuştu. 
 

Akpınar Muhtar adayı Erkan Ayaz, Akpınar mahallesi muhtarlık seçimine katılacak değerli 7 muhtar adayı arkadaşlarımıza başarılar dileklerinde bulunarak, Akpınar mahallesi muhtarlık seçim sonucunun Akpınar mahallesindeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun inşaallah.dedi. 

Muhabir: Sedat Erdinç