Şırnak’ın Cizre ilçesinde ailesi ile beraber yaşayan 5 çocuk Annesi 31 yaşındaki Rojin Ergin 5 Haziran 2024 tarihinde hastanede randevusu olduğunu söyleyerek evden ayrıldı. Eşinin iddiasına göre, hastaneye de gitmeyen Rojin Ergin, eve de dönmedi. Ergin’den o günden bu yana herhangi bir haber alınamıyor. Aile, Rojin Ergin'in bulunması için kolluk birimlerine kayıp başvurusunda bulundular.

Kaybolan Eşini Bismil’de Arıyor 3

Eşinin psikolojik sorunları ve hafıza problemi olduğunu söyleyen Kocası Ali Ergin, eşinin hayatından endişe duyduğunu ve bir an önce bulunmasını istediğini belirtti.

Bismil’e geldiğini iddia etti

Tır şoförü olduğunu ve sürekli Irak'a gidip geldiğini söyleyen Rojin Ergin’in Kocası Ali Ergin, eşinin Bismil ilçesinden bir bayan ile görüştüğünü iş bulmak üzere Bismil’e geldiğini ve daha sonrasında ortadan kaybolduğunu iddia etti.

Kaybolan Eşini Bismil’de Arıyor 4

Eşimle veya ailesiyle bir sorunum yok

Eşi ile herhangi bir tartışma yaşamadığını, kendisi veya ailesiyle bir sorunu olmadığını belirten Koca Ali Ergin, eşinin son dönemlerde akli dengesinin yerinde olmadığını, hafıza problemleri yaşadığını ve psikiyatrik tedavi gördüğünü söyledi. Eşini çok sevdiğini ve severek evlendiklerini belirten Ergin, eşinin bir an önce bulunmasını istedi.

Kaybolan Eşini Bismil’de Arıyor 1

Eşinin Diyarbakır veya Bismil’de olduğunu düşündüğünü belirten Ali Ergin, Eşi Rojin Ergin’i görenlerin polise ya da 0545 419 15 87 numaralı telefon üzerinden kendilerine haber vermelerini istiyor.

Kaybolan Eşini Bismil’de Arıyor 2

Muhabir: (Kamuran Turgay)