• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Mardin’in Midyat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Hasine Aksoy’a otomobil çarptı. Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti.

Bölge

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde yolun karşısına geçerken bir aracın çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dünden beridir kayıp olan Alzheimer hastası Zühre Elma’nın (58), cansız bedeni Dicle Nehri’nde bulundu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde nehirde hareketsiz birisinin görüldüğü ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Bölge

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu bir kadın, omuz bölgesine isabet eden 'yorgun mermi' nedeniyle yaralandı. Olayla ilgili...

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde henüz bir yıllık evli olduğu öğrenilen kadın evinde ölü bulundu.

Bölge

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan R.A. isimli kadın ağır yaralandı.

Bölge

Evinin mutfağında elektrikli ocak üzerinde yemek pişiren genç kadın elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde sokakta yürüyen bir kadın, silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan kadın yaşamını yitirdi.

Diyarbakır

Diyarbakır’da, yolun karşısına geçmeye çalışırken şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsün çarptığı Havva Polat hayatını kaybetti.

Bölge

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan 5 çocuk babası Ali Ergin, 7 gün önce evden ayrılan eşi Rojin Ergin’i Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde...

Bölge

Yabancı uyruklu bir kadın, evinde boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde ölü bulundu. Olayla 1 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde 5 katlı apartmanın 2’nci katındaki evinin penceresini silerken dengesini kaybedip düşen kadın, ağır yaralandı.

Bölge

Mardin’in Midyat ilçesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesinde aynı günde 2 kadının da yabancı uyruklu eşleri tarafından bıçaklanarak öldürülmesi dikkat çekti.

Diyarbakır

Diyarbakır'da yürütülen, "Depremzede Kadınlara İş İstihdamı Projesi" kapsamında mesleki eğitim alan 170 kadın, fabrikalarda çalışmaya başladı.

Bölge

6 Mayıs'ta evden ayrılan ve geri dönmeyen bir çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana'nın bulunması için yürütülen arama çalışmaları sonucu...

Güncel

2017'de kaybolan 4 çocuk annesi kadını öldürdükleri iddiasıyla aralarında kadının eşinin de bulunduğu aynı aileden 26 kişi gözaltına alındı.

Bismil

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Babahaki köyünde olan 18 yaşındaki kadın kuaförü Hüseyin Karademir, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen kadın saç-makyaj, türban tasarımı...

Bölge

Batman’da kazaya karışan kadın sürücü, aracından inerek çevredeki vatandaşlara hakaretler yağdırıp 'trafik dersi' verdi.

Diyarbakır

Diyarbakır Newroz meydanında düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan kadınlar, İLKHA'ya duygularını aktardılar ve Peygamber Efendimizin davasına destek için bir araya...

Diyarbakır

Sakarya'nın Hendek ilçesinde doğup büyüyen, eşinin görevi gereği Diyarbakır'a gelen Dilek Dere, Bağlar ilçesinin Körhat Mahallesi'nde muhtar seçildi.

Dünya

BM Kadın Birimine göre 7 Ekim’den bu yana devam eden işgal rejimi saldırılarında 10 binden fazla kadın katledildi, 19 bin...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri ve ilçe belediyeleri Eş Başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Eş Başkan Serra Bucak, kuracakları kadın...

Bölge

Adana’da "muhtarların" kavgasını sakinleştirmeye çalışan çarşaflı bir kadına polisin yerde iken defalarca cop ile vurması büyük tepki çekti.