14:08 Diyarbakır

Diyarbakır'ın 10 İlçesinde 20 Mart 2024 tarihinde elektrik kesintileri yaşanacak. DEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, kesintilerin hangi ilçe ve mahallelerde saat kaçta başlayıp biteceği Açıklandı! Detaylar haberimizde.

14:03 Diyarbakır

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ bölgesindeki köy ziyaretlerinde besicilerle bir araya geldi.

13:33 Diyarbakır

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

12:47 Güncel

Konya'da seyir halindeki bir otomobil kontrolden çıkarak durakta bekleyenlerin arasına daldı. Yaşanan kazada 4 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

12:32 Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla, bazı bakanlık ve kurumlarda atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de duyuruldu.

12:18 Diyarbakır

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Son olarak Brent petrolün fiyatında yaşanan artış ve döviz kurundaki dalgalanmalar, motorine zam olarak yansıyacak.

12:08 Diyarbakır

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Sualtı Arama Kurtarma timi suda kaybolan ve yardım isteyenlere etkin müdahale için yaz kış eğitimlerine devam ediyor.

12:06 Bölge

Hakkari'de kötü hava koşulları sebebiyle eğitim-öğretime 1 gün boyunca ara verildi.

11:54 Analiz

Tarihte bugün dünya ve Türkiye için neler yaşandı? İşte detaylar:

11:47 Bölge

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.