06:44 Bölge

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana kazada 2 genç sürücü hayatını kaybetti.

06:36 Bölge

Şırnak'ta Cudi Dağı'na açılan tünellerden geçen duble yol Karayolları tarafından yapılacak olan yol bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile trafiğe kapatıldı.

06:29 Diyarbakır

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dinlenme tesisinden çıkıp yolun karşısına geçmeyen çalışan genç kıza otomobilin çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

06:18 Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde 3 otomobilin karıştığı kazada 2 kişi hafif yaralandı.

00:05 Bismil

Diyarbakır- Bismil ilçesi Tepe Mahallesi Aile Destek Merkezi (Adem) bünyesinde Kur’an eğitimi gören öğrenciler için Kur’ân-ı Kerîm’e geçiş töreni düzenlendi.

8 saat önce Diyarbakır

Engelsiz Bileşenler Federasyonu Başkanı ve üyelerini kabul eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, engelli yurttaşların sorunlarına dikkat çekerek, Engelliler Daire Başkanlığı’nı kuracaklarını ifade etti.

8 saat önce Diyarbakır

Diyarbakır ve ilçelerinde vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri... Tüm vefat edenlere, Yüce Allah'tan (Celle Celâluhû) rahmet; kederli aile ve yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.

8 saat önce Bölge

Otomobilin çarptığı 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Mahalle sakinleri, aynı yerde sürekli kaza olduğu gerekçesiyle taşlarla yolu trafiğe kapattı.

8 saat önce Bölge

Adana'nın Kozan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

9 saat önce Bismil

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi Bismil İtfaiye Müdürü İsmet Güleken görevinden alınarak yerine itfaiye müdürü olarak Nedim Aslan atandı.