Diyarbakır’dan İspanya’nın Barcelona kentine giden iş insanı ve mafya lideri Tekin Kartal’ın Barcelona’nın Sant Marti semtinde silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirmişti.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Tekin Kartal Silvan’da defnedildi.

Tekin Kartal Silvan’da Defnedildi 2

İlçeye bağlı Tekel mahallesi mezarlığında defnedilen Kartal’ın cenaze törenine ailesi, sevenleri ve binlerce kişi katıldı. Kartal’ın Ailesi, taziyeleri 3 gün boyunca Tekel Mahallesi Taziye Evinde kabul etti.

Taziyeye yurt içi ve yurt dışından binlerce kişi katıldı. Bunun yanı sıra binlerce kişi de telefon ve çeşitli iletişim araçları üzerinden iletişim sağlayarak Kartal’ın Ailesine başsağlığı diledi.

Tekin Kartal’ın Ailesinden taziye için teşekkür mesajı

Tekin Kartal’ın Ailesi, yurt içi ve yurt dışından gerek bizzat taziyeye gelen, gerekse de telefon ve çeşitli iletişim araçları ile irtibat sağlayarak başsağlığı dileyen herkese teşekkür ettiklerini açıkladı.Tekin Kartal Silvan’da Defnedildi 5

Aile adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ailemizin üyesi Tekin Kartal’ın 4 Mayıs tarihinde İspanya’nın Barcelona kentinde elim bir olay sonucunda vefat etmesinin üzüntüsünü yaşamaktayız. Kartal’ın vefatı sonrasında bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden; telefonla, mesajla, gazeteyle, sosyal medya ve çeşitli iletişim araçları ile taziyelerini bildiren, taziye yerine ve evimize gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

Tekin Kartal’ın Ailesi adına Ağabeyi Fuat Aytekin

Tekin Kartal Silvan’da Defnedildi 3

Tekin Kartal Silvan’da Defnedildi 4

Kaynak: (Haber Merkezi)