Yapım, Bakım Ve onarım Çalışmaları Bulunan Yollar:

TEM Otoyolu'nda Gece Çalışmaları:

  • Kınalı-Gümüşova kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltmasına neden olacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda Kısmi Kapanma:

  • 19-22. kilometreleri arasında şev kayması nedeniyle Aydın-Denizli istikametinde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatıldı. Ulaşım orta ve sol şeritlerden sağlanıyor.

Ermenek-Mut Yolunda Patlatma Çalışmaları:

  • 13-14. kilometreleri arasında 10.00-16.00 saatleri arasında patlatmalı yapım çalışmaları yapılacak. Ermenek-Mut güzergahını kullanacak sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolunda Kontrollü Trafik:

  • 45-47. kilometreleri arasında Kahramankazan-Ankara istikametindeki banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü akıyor.

Aydıncık-Anamur Yolunda Kontrollü Ulaşım:

  • 23-25. kilometreleri arasında (Büyükeceli-Yanışlı mevkileri) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Fındıklı-Arhavi-Hopa Yolunda Tek Şerit:

    1. kilometresindeki Arhavi Tüneli'nin Arhavi-Fındıklı istikametindeki kuzey tüpünde elektrik ve elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Tokat-Sivas ve Fethiye-Seydikemer-Kaş Yollarında Çalışmalar:

  • Tokat-Sivas yolunun 39-45. kilometrelerinde orta refüj ve tretuvar çalışmaları, Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Karabük-Kastamonu ve Siverek-Adıyaman Yollarında Dikkat:

  • Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları ve Siverek-Adıyaman yolunun 6-7. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle de ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.
Muhabir: Basri Akaydın