İlköğretim öğrencilerinden oluşan 15 kişilik öğrenci grubu, Bismil haber gazetesi imtiyaz sahibi Mekin Çelebi ve çalışanlarına  çiçek takdim ederek tüm gazetecilerin gazeteciler gününü kutladı.
 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarete, Bahçeşehir koleji Okul müdürü İkram Dal ve öğrenciler katıldı.

Ziyarette konuşan Bahşehir koleji müdürü İkram Dal, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Dal” gazetecilik mesleğinin ve gazete çalışanlarının, vatandaşların doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması ve toplumsal farkındalığın artırılması yolunda çok önemli bir kurumsal görevi ifa ettiklerini söyledi. Dal;Ülkemizin güçlenmesine katkı sağlayan, toplumun aydınlanması konusunda önemli görevi yerine getiren, mesleğin getirdiği bilinç ve sorumlulukla hareket eden bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Bismil haber gazetesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Bismil Bahçeşehir koleji okul müdürüne ve öğrencilere teşekkür ederiz.
01-049.jpg03-052.jpg05-021.jpg

Editör: Haber Merkezi