İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı Mehmet Şerif Aras, Bismil Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinin başarısını yükseltmek için talep ettiği Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji ve Tarih branşlarındaki öğretmenlerin atamasında katkı sağlayan bürokratlara teşekkürlerini iletti. 
Aras teşekkür mesajında ilk başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Mehdi Eker’i olmak üzere okulun başarısını yükseltmek için emeği geçen herkese teşekkür etmek bir borç bilirim dedi. 

Aras teşekkür mesajında şöyle dedi;
”Diyarbakır’ımızın ender siyasetçilerden, Milletvekilli ve Bakanlığı dönemlerinde yaptığı çalışmalar ve hizmetleriyle tüm siyasetçilere örnek olan içimizden biri, Bismil’e Sevdalı olan, proje okulu yapımında emeği olan, değerli büyüğümüz ve ağabeyimiz Sayın Bakanımız Doktor Mehmet Mehdi Eker, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkan Yrd. Ak Parti Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hayırlı hizmetleriyle İlim Yayma Cemiyetinin fedakar ve samimi gönül adamı Sayın İsrafil Kışlalı’ya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mütevazı kişiliğiyle İmam Hatip duyarlısı Sayın Muhterem İnce’ye, İçişleri Bakanlığı Genel Müdürü Bismil’e proje okulumuzda ve birçok projede yapımında imzası olan iş ve işleyişteki adaletli tavrıyla liyakat ehli olan Sayın Ali Çelik’e, İl Valimiz Diyarbakır’a hayırlı hizmetleriyle “Sahabe Şehrine” sevdalı güzel adam Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na ve başından beridir okulumuzla ilgili her konuda yardımlarını esirgemeyen gönülden duyarlılık gösteren Vali Yardımcısı Sayın Nihat Karabiber ‘e ilçemizin gözde okulu Bismil Selahaddin Eyyubi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Lisesine öğretmen temininde gösterdiği hassasiyetinden dolayı;
İlim yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı M.Şerif Aras olarak ve Cemiyetimiz adına tüm ismi zikredilenlere en derin kalbi hissiyatımla teşekkür ederim. Öğrencilerimizi sahiplenmesinden dolayı da şükranlarımı borç bilirim. Saygılarımla” ifade etti.

Editör: Haber Merkezi