Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç tarafından gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, her Bismilli, başkanla birebir görüşme imkânı buluyor. Belediye Başkanı Gülenç:  “Amaçlarının tüm Bismilliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.”

Bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Gülenç, “Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birleştirici olacağımızı söyledik ve bu sözümüzün arkasındayız” dedi.

Bismil’i hep birlikte yönetip değişimi ve dönüşümü birlikte başaracaklarını belirten Gülenç, ” Bismil, sosyal belediyecilik anlayışıyla birlikte sosyal belediyeciliğin yaşanacağı bir yapının temsilcisi olacak” diye konuştu.

Önceliklerinin Bismil halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Başkan Gülenç sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Gülenç, “Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Bismil Belediyesi olarak amacımız tüm Bismillileri ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek” diye konuştu.

Bismil Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Bismilliler her konuda taleplerini Başkan Gülenç’e iletiyor.  Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleştiriliyor. Vatandaşla ilgili bilgilerin hazır bulunduğu birim amirleri tarafından anında not tutarak takibi yapılıyor.

baskan-gulenc-7-den-70-e-herkesi-dinliyoruz-1.jpeg

Editör: Haber Merkezi