84455e4e-1d8f-485d-8bdb-eda5848e345a.jpg

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Diyarbakır İl Başkanı Zeki Yağmur, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Enver Hakan Zengince ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzaladı.
Bismil Belediyesi, 2022-2023 yılını kapsayacak şekilde SDS imzalandı. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Enver Hakan Zengince ile Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Zeki Yağmur arasında gerçekleştirilen imza töreni başkanlık makamında gerçekleştirildi.

Başkan Zengince sözleşmeyi imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, "Ağırlaşan yaşam koşullarının çalışanlarımız üzerindeki etkisini bir nebze olsun rahatlatmak adına ve ayrıca yine belediye çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmak için belediye bütçemizi de dikkate alarak ekonomik koşullarımızı zorlayarak bu sözleşmeyi imzalamış bulunuyoruz" dedi.
Diyarbakır Bem-Bir-Sen İl Başkanımız Zeki Yağmur, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Enver Hakan Zengince ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol’a teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi