Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili partilerin ve adayların hazırlıkları devam ediyor. 14 ve 28 Mayıs Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhur ittifakı içerisinde yer alan Büyük Birlik Partisi, bu seçimlerde de konumunu korumaya devam ediyor.

Bismil’de Bu Parti 7 Aday Çıkardı 3

Bismil ilçesinde belediye seçimlerinde Cumhur İttifakını destekleyecek olan Büyük Birlik Partisi belediye meclisinde ise kendi adaylarını çıkardı.

Bismil ilçesinde Belediye Meclis üyeliği seçimleri için 7 aday gösteren Büyük Birlik Partisi Bismil Haber Gazetesini ziyaret ederek yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bismil’de Bu Parti 7 Aday Çıkardı 5

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Bismil İlçe Başkanı Ramazan Karatay, Bismil halkına hizmet etmek, Bismil halkının haklarını savunmak için belediye meclis üyelerinin elzem olduğunu ve bu nedenle meclis üyesi adayları çıkardıklarının altını çizdi.

Karatay, belediyede hizmetlerin devamı, yapılacak hizmetlerin şeffaf ve halka açık bir şekilde yapılması, Bismil halkının hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını ve Bismil’in sorunları ve eksikliklerinin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Bismil’de Bu Parti 7 Aday Çıkardı 4

Büyük Birlik Partisi Bismil 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Mehmet Emin Aslan da seçilmeleri halinde Bismil Belediye Meclisinde Bismil halkının hakkını sonuna kadar savunacaklarını, belediyedeki ihalelerin ve kamu hizmetlerinin halka eşit ve şeffaf bir şekilde yapılması için takipçi olacaklarını söyledi. Aslan, seçilmeleri halinde Bismil Belediyesinde Bismil halkının sesi olacaklarını ve haklarını sonuna kadar savunacaklarını dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi Bismil Belediye Meclis Üyesi Adayları

Bismil’de Bu Parti 7 Aday Çıkardı

1)    Mehmet Emin Aslan (Bismil Üçtepe Köyü-çiftçi)

2)    Roni Karahanlı (Bismil Fatih Mahallesi-esnaf)

3)    Şemsettin Karakan (Bismil Üçtepe-Serbest)

4)    Sedat Temür (Bismil Fatih Mahallesi – esnaf)

5)    Şehmus Kahraman (Bismil Karagöz Mahallesi-çiftçi)

6)    Davut Ataş (Sanayi Mahallesi-serbest)

7)    Nihat Ekinci (Bölümlü Mahallesi-esnaf)

Bismil’de Bu Parti 7 Aday Çıkardı 2

Muhabir: (Kamuran Turgay)