HARİTA KADASTRO VE ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ BİSMİL ÖĞRENCİLERİ AVRUPA’DA

Bismil Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Sedat Yanık, Okulumuz Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerini  mesleki gelişimlerini arttırmak adına "Bismilli Gençler Mesleki Gelişimleri için Avrupa'da"  Erasmus K102 projesi kapsamında Portekiz'e uğurladık. Dedi.

I M G 3316I M G 3314

Müdür Yanık, Öğrencilerimiz, tecrübeli eğitimciler eşliğinde yaptıkları çalışmalar ile  hem yeni bilgiler edindi, hem de bildiklerini uygulama imkanı buldu. Bu proje sayesinde farklı ortamlar, kültürler tanıma şansı bulan öğrencilerimiz mesleki anlamda da büyük bir tecrübe kazandılar.diye konuştu.

I M G 3311

HARİTA KADASTRO ÖĞRENCİLERİ PROJE KAPSAMINDA AVRUPAYA GİTTİLER 

HARİTA KADASTRO BÖLÜMÜNDE 5 ÖĞRENCİ AVRUPAYA GİTTİ 

Bismil Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesi Harita-Kadastro bölümü  öğrencileri 2020-1-TR01-KA102-091715 numaralı proje ile Bismilli Gençler Mesleki Gelişimleri için Avrupa'da" projesinin 2. hareketliliği kapsamında Harita- Kadastro öğrencileri Braga/ Portekiz'e gittiğini ifade eden Okul Müdürü Sedat Yanık, Bismilli Gençler Mesleki Gelişimleri için Avrupa'da"  projemizin 2. hareketliliği kapsamında Harita- Kadastro bölümünden 5 öğrencimiz Braga/Portekiz eğitimlerini tamamladılar. Mimar, mühendis ve topografi uzmanları eşliğinde proje ve çizimler üzerinde eğitim gören ve bunu uygalama fırsatı bulan öğrencilerimiz için oldukça verimli olan bu proje sosyo kültürel açıdan da öğrencilerimize çok şey kattı. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Diye konuştu. 
I M G 3309I M G 3307I M G 3310

Muhabir: Sedat Erdinç