Bismil Belediyesi Haberleri

Bismil Belediyesi haberleri ve güncel Bismil Belediyesi gelişmeleri, Bismil Belediyesi ile ilgili tüm video, Bismil Belediyesi fotoğrafları ve Bismil Belediyesi haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bismil

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Van gibi bölge illerinde belediyelerin borçları tartışma konusu oldu. Peki Bismil Belediyesinin borcu ne kadar?

Bismil

Bismil Belediyesi, hava sıcaklıklarının artması ile ilçede sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını başlattı.

Bismil

Amedspor’un hafta sonu Kastamonuspor ile deplasmanda oynayacağı, şampiyonluk yolunda büyük önem sahip maç, Bismil ilçesinde de dev ekrandan yayınlanacak.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde eş başkan seçilen Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu mazbatalarını aldılar.

Bismil

Bismil Belediyesi, temizlik işlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde sürdürülmesi için belediye araç filosuna 2 yeni çöp kamyonu kazandırdı.

Bismil

Bismil Belediyesi ilçenin farklı alanlarında toplamda 50 bin metrekare kilitli parke taşı yapım işi için ihaleye çıkacak.

Bismil

Bismil Belediyesi, Bismil Köprüsünün altından geçirdiği yol ile Millet Bahçesinin birinci ve ikini etabını birbirine bağlıyor.

Bismil

Bismil Belediyesi bu yıl 27’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı (EMlTT)’te Bismil standı kurdu.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Akpınar ve Dicle Mahallelerini birbirine bağlayan altgeçitte yenileme çalışmaları devam ediyor.