Diyarbakır Valiliği Haberleri

Diyarbakır Valiliği haberleri ve güncel Diyarbakır Valiliği gelişmeleri, Diyarbakır Valiliği ile ilgili tüm video, Diyarbakır Valiliği fotoğrafları ve Diyarbakır Valiliği haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplam 1608 adet personel alımı yapılacağı duyurusunu paylaştı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, yarında Diyarbakır'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyardı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği Pazar günü Nevruz Parkı'nda yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliği nedeniyle kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği hava sıcaklıklarının yükselmesinin beklendiği kentte baraj, gölet, sel kapanı, regülatör ve sulama kanallarında suya girilmemesi, uyarısında bulundu.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde iki aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle çıkan kaleşnikoflu, taşlı, sopalı kavgada 1 kişi öldü, 11 kişi...

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın Diyarbakır’da yapacağı miting nedeniyle bu akşam saat 19:00'dan itibaren bazı güzergahların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, yarın Kulp ve Lice çevrelerinde karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı olacağını duyurarak vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara...

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği yarın kentte düzenlenecek olan Nevruz etkinliği nedeniyle trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, yarın için kent genelinde etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışlarla ilgili vatandaşları uyardı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yarışacak partilerin ve bağımsız adayların kesin aday listesini açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, kentte bir camide Kur'an-ı Kerim dersi gören öğrencileri yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle bıçakla tehdit eden yaşlı adamın gözaltına alındığını...

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, basında ve sosyal medyada deprem konutlarının kuralarının bugün çekileceği yönünde çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbakır

Gece saatlerinde Diyarbakır Havalimanına inen Cevdet Yılmaz Diyarbakır programına Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret ederek başladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan Doğan Hatun’un gözaltına alındığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği Toplum Yararına programı (TYP) kapsamında personel alınacağını açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği 8 gün boyunca açık alanlarda yapılmak istenen toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting vb. etkinliklerin 8 gün süreyle yasaklandığını...

Diyarbakır

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde av tüfeğiyle kızını öldürdüğü gerekçesiyle 9 yıldır aranan zanlı, jandarma operasyonuyla yakalandı. Sevk edildiği adli makamlar tarafından...

Diyarbakır

Diyarbakır Valiliği, '6 Şubat 2024 Anma Programı'nı açıkladı. Buna göre program, saat 04:17 tüm camilerde sela okunmasıyla başlayacak.