Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Batman merkez ve Kozluk ilçesinde farklı gruplar arsında yaşanan ayrı ayrı silahlı kavgalarda 7 kişi yaralandı.

Güncel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde gündüz ortasında silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iki aile arasında iddiaya göre muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan taşlı sopalı kavgada, 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde gençler arasında çıkan silahlı kavga nedeniyle 2 yaralanmıştı. Olay, aileler arasında husumete dönüşmeden barış sağlandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde aynı noktada 2 farklı kavgada biri yoldan geçen çocuk olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Bölge

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Mardin

Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde çocukların kavgası nedeniyle iki aile arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti 7...

Bölge

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, mezarlık ziyareti sırasında iki aile arasında çıkan taş, sopa ve bıçaklı kavgada 10 kişi yaralandı.

Bölge

Adıyaman’da iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Güncel

Manchester'dan Türkiye'ye iniş yapması gereken SunExpress uçağı, yolcular arasında çıkan kavga sebebiyle acil iniş yapmak üzere Sırbistan'a yönlendirildi.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde akşam saatlerinde gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Bölge

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede öldü.

Güncel

Siirt'in Pervari ilçesinde belediye başkanlığı seçimleri sonrası yaşanan gerginlik silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Bölge

17 Mart'tan bu yana muhtarlık seçimiyle ilgili çıkan kavgalarda 6 kişi yaşamını yitirdi, 1'i polis 62 kişi yaralandı. Olaylarla ilgili...

Güncel

Tekirdağ'ın Büyükyoncalı Mahallesi Metropol Konutları'nda site yöneticiliği devri sırasında çıkan kavgada 11 kişi yaralandı.

Bölge

Bayburt'ta muhtarlık seçimi sebebiyle çıkan kavgada 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bismil

Bismil’in Aralık (Tezeka) mahallesinde muhtarlık için, İki amcaoğlu arasında yumruklu kavga

Güncel

Uzmanlar, ebeveynlerin kavgalarının çocuk üzerinde yıkıcı bir etkiye sahip olabileceğini ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

Bölge

Erzincan’da akraba olan iki aile arasında çocukların tartışması yüzünden çıkan kavga büyüyünce tüfek ve bıçak kullanıldı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde akrabalar arasında, hayvanlarının geçişi için kullandıkları yol yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Bölge

Gaziantep'in Nizip ilçesinde çocuklar arasında başlayan tartışmaya büyükler de dahil olunca silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi...

Güncel

Rize'de komşu oldukları öğrenilen iki grup arasında çıkan ve silahın da kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili 7 şüpheli...

Bölge

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde iki grup arasında muhtarlık seçim süreciyle ilgili meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı...

Bölge

Adıyaman'da meydana gelen maddi hasarlı bir trafik kazası sonrası yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü.

Güncel

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Güncel

Aydın'ın Nazilli ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 19 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti.

Batman

Batman'da bir PTT şubesinde sıra almadan işlem yapmaya çalışan baba ve oğul ile özel güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışma bıçaklı...

Mardin

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çıkan silahlı kavgada, yoldan geçen bir vatandaş kurşunlara hedef oldu.