TEM Otoyolu: Babaeski-Lüleburgaz kavşakları arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinde şerit daraltması mevcut. Ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.

İzmit-Düzce Yolu: Muhtelif kesimlerinde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışmaları yapılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Manisa-İzmir Yolu: 11. kilometresinde (Anıt Kavşağı mevkisi) Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kavşak yapım çalışması nedeniyle İzmir istikametinde Manisa şehir merkezine dönüş kolu 4 ay boyunca trafiğe kapalı olacak.

Bandırma-Biga Yolu: 42-44. kilometrelerindeki kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle Biga-Bandırma istikametinde sol şerit trafiğe kapatılmış durumda. Ulaşım sağ şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Taşova-Erbaa-Niksar Yolu: 51-52. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Seydikemer-Söğüt Yolu: 0-1. kilometrelerindeki Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı'nda alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu: 30-33. kilometrelerinde ilave servis yolu yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü olarak sağlanıyor.

Diyarbakır-Mardin Yolu: 14-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Zonguldak-Devrek Yolu: 4-5. kilometrelerinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp Yolu: 28. kilometresindeki Şehit Asım Kıran Tüneli'nde elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması 29 Mart'a kadar sürecek. Bu süre zarfında 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Muhabir: Basri Akaydın