Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Diyarbakır Milletvekili aday adayı olduktan sonra bilgi birimi, gülen yüzü ve mütevaziliği ile dikkat çeken Ali İhsan Merdanoğlu,  hem vatandaşlardan hem de partililerden büyük destek buldu, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekibinde yer alabileceğini gösterdi. Her zaman sahada olan ve kendini anlatan, anlatırken vatandaşlarla hasbihal olan Merdanoğlu, listede yer alması ve seçilmesi halinde Diyarbakı’a her alanda ciddi hizmetler yapacak bilgi birikim ve kapasitede. Ak parti camiası ile buluştuğu günden itibaren ilçe teşkilatlarında da sempatisi ilgi alakası ve ikili ilişkileri ile birlikte önemli izler bırakan Ali İhsan Merdanoğlu, milletvekili aday adayları arasında öncelikli tercih edilecek isimler arasına girdi.
İki dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekilliğini hakkıyla yapan ve aynı zamanda Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bünyesinde Muş ve Bitlis İllerinin Ak Parti koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek için tekrar aday adayı olduğunu belirtti.
AK Parti Diyarbakır aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Koordinatörü Merdanoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tecrubeli ön görüsüyle 24 Haziran'da seçime gideceğiz. Bu tarih birçok kişi tarafından çok sıkıntılı gibi görünse de bana göre çok isabetli bir karardır. Siyaset zor. Kendimi sorguladığım zaman Ülkeme ve bu memlekete her an hizmet içinde olduğumu düşünüyorum. Ak Parti iktidarında Diyarbakır’ın sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanda çehresinde inanılmaz değişiklikler oldu belirten Merdanoğlu, parti içersin de farklı görevlerde bulundum. Aktif siyaset yapıyorum aday olmam konusunda olumlu tepkiler aldım bu süreçte genç kardeşlerimizden destek bekliyorum adaylığım onaylanmasa bile partime hizmet etmeye devam edeceğim “dedi.
 

Editör: Haber Merkezi