Milli Eğitim Emeklisi Gülseven muhtar adayı oldu

Diyarbakır-Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli olan Faik Gülseven, 31 Mart yerel seçimlerinde Yukarısalat Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Siyasi partilerde yerel seçimler için hem meclis hem de belediye başkanlığı için aday adaylığı heyecanı yaşanırken, bir başka heyecanın yaşandığı alan mahalle muhtarlıkları oluyor. 

YUKARISALAT MAHALLESİNDE 7 MUHTAR ADAYI VAR 

2024 yerel seçimleri yaklaşırken Bismil’de muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. 

4Ced0410 0Fe2 4243 9800 98Bce1C6536F

Yukarısalat Mahallesi’nde ikamet eden ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde memurluk yaptıktan sonra emekli olan Faik Gülseven, 1761 nüfusun bulunduğu Bismilin Yukarısalat   Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

1966 yılında doğan Faik Gülseven, Salat mahallelerin bir küçük belediye gibi yönetildiğine ve hali hazırdaki sorunlarının muhtarlar vesilesi ile çözüleceğine dikkat çekti. 

YUKARISALAT MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM 

Muhtarların, vatandaş ile kurumlar arasındaki en önemli köprü olduğuna da dikkat çeken üniversite mezunu Faik Gülseven, Yukarısalat Mahallesi adına köprü vazifesi görmek için muhtar adayı olduğunu söyledi.

30 yıl Devlette çalıştıktan sonra, Milli Eğitim’de emekli olduğunu söyleyen Yukarısalat Mahallesi Muhtar Adayı Faik Gülseven, doğup büyüdüğü mahallesinin var olan sorularını bildiğini özellikle öğrenci ve eğitim sorunlarını çözeceğini belirterek aday olduğunu dile getirdi.

‘İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet’ sloganı ile hareket eden Faik Gülseven ‘Hep Birlikte Daha İyiye, Daha Güzele’ diyerek seçmenden destek istedi. 

Yukarısalat mahallesinde yıllardır çözülmemiş sorunlar olduğunu kaydeden Gülseven, “Mahaller bir çok insan için oturduğu oturduğu ev gibidir. Yılladır çözüm bekleyen sorunlarımız var. Tabi sorunlar halkın talebi doğrultusunda halkla beraber çözülmelidir. Vatandaşın acil taleplerini yetkili makamlara iletmek için aza arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalışacağız. 

Muhabir: Sedat Erdinç