Bismil belediyespor  Ziraatspor ile hafta sonu oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulunan Asbaşkan  Ekrem Araz, ”kritik maçlar oynadık Birçok oyuncumuzun cezalı olmasına  rağmen bu maçlarda puan kayıpları  yaşamadık” dedi.
Araz, ”Pazar günü Bismil ilçe Stadı’nda karşı karşıya geleceğimiz Ziraatspor maçında tek hedefimizin galibiyet olduğunu, başka bir düşünceyi aklımıza dahi getirmediğimizi ve bunu da başarmak için futbolcularımızın yüreklerini ortaya koyması gerektiğini” söyledi.

 Ortak Sevdamız Bismil Belediyespor’un Başarısı İçin Tribünlerden Tek Ses Çıkmalı
 Taraftarlara birlik olmaya davet eden  Ekrem Araz, açıklamasında şu mesajlara yer verdi:
 Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bu işin ciddiyetinin bilincindeyiz. Her zaman olduğu gibi bu maçta da en büyük desteğimiz taraftarımız olacaktır. Taraftarlarımız, kesinlikle bizi yalnız bırakmasınlar, onlar tribünde, futbolcu ve teknik heyet sahada yüreğini ortaya koyarsa şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmış oluruz. Onlardan bu hafta sonu tribünleri tıklım tıklım doldurup, sonuç ne olursa olsun karanaval havasında yalnızca takımlarını desteklemelerini bekliyoruz . Kim hangi tribünde maçı izlerse izlesin, hangi gruptan olursa olsun bizleri bir araya getiren ortak sevda olan Bismil Belediyespor  başarısı  bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha taraftarlarımızı, Bismil halkını tek sevdamız, tek gücümüz, ilçemizin en büyük marka değeri olan Bismil Belediyespor’u desteklemeye davet ediyorum. 
Şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi