Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım töreninde AK Parti’nin Diyarbakır’ın 17 ilçe belediye başkan adayı kamuoyuna tanıtıldı.

İşte AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları

Ak Parti Diyarbakır Adaylarını Resmen Açıkladı 1

Bağlar: Bedirhan Akyol

Bismil: Behiye Aslan

Çermik: Şehmus Karamehmetoğlu

Çınar: Davut Arzu

Çüngüş Suat Akmeşe

Dicle: Felat Aygören

Eğil: Fırat Seydaoğlu

Ergani: Kemal Atabey

Hani: Fatih Kayhan

Hazro: Fuat Mehmet Oğlu

Kayapınar: Ali Rıza Fırat

Kocaköy: Mehmet Kaya

Kulp: Ömer Faruk Yeprem

Lice: Abdülhaluk Tuncay

Silvan: Mehmet Işıktaş

Sur: Mehmet Dilek

Yenişehir: Muhammed Asena

Bakan Işıkhan açıklamalarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Diyarbakır İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Diyarbakır Adaylarını Resmen Açıkladı 3

Mardin'de düzenlenen aday tanıtım programının ardından Diyarbakır'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, AK Parti Diyarbakır İlçe Aday Tanıtım toplantısında vatandaşlar ve AK Partililerle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan’ın konuşmasından öne çıkanlar;

Işıkhan, "Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı biliyorsunuz, Türkiye Yüzyılı önemli bir yoldadır. Bu hedefimizin en önemli taşı Büyükşehirlerimizdeki kadrolarımızdan geçmektedir. Diyarbakır'ın insanı büyük bir cevherdir yeter ki kendisini değerlendirecek ellerle buluşsun! O el de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

Işıkhan: "Diyarbakır'ın toprağı da, insanı da su gibi azizdir"

Ak Parti Diyarbakır Adaylarını Resmen Açıkladı 4

Işıkhan, "Gerçek Belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Diyarbakır'ımız artık terörle ve yıkımla değil olması gerektiği gibi başarısı, güzelliği ile hakettiği şekilde anılıyor. Burada özellikle hanım kardeşlerimize sesleniyorum, Evlatlarınızı terörün elinden aldığınız gibi toprakların yönetimine de sahip çıkacağınıza eminiz.

Diyarbakır'ın annelerine güveniyoruz. Diyarbakır'ı köklerinden koparamayacaksınız. Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin öncüsü Diyarbakır olacaktır. Diyarbakır'ı gerçek belediyecilikle buluşturacağız." DediAk Parti Diyarbakır Adaylarını Resmen Açıkladı 3Ak Parti Diyarbakır Adaylarını Resmen Açıkladı 2

Kaynak: (Haber Merkezi)