Bismil Özgürlük (İstasyon ) Bulvarı ve Barış (Sanayi) bulvarı Bismil Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi işbirliği halinde yapılıyor.

Kaymakam ve Bismil Belediye Başkanı Enver Hakan Zengince, 50 Bin ton Bismil İlçesine asfalt dökeceklerini söyledi.

Başkan Zengince, Özgürlük (İstasyon) bulvarı ve 607 caddede Caddesi ve asfaltyol çalışmalarını denetledi.

Kentin dört bir yanında asfalt çalışması gerçekleştireceklerini belirten Başkan Zengince, Kardeşlik (Nato) bulvarı örnek caddesi, Güneş caddesi, Dilan bulvarı, Ziraat caddesi ve isimleri sayamadığımız bir kaç yol olduğunu hatırlatarak, “İlk etabını başladığının mutluluğunu yaşıyoruz. Kırsalda da merkezde de önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Bismil Merkezde asfalt çalışmaların inceleyen Başkan Zengince, “Şu anda ekiplerimiz merkezde 2 noktada yoğun asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 50 Bin ton asfalt Bismil’de dökeceğiz.

Bismil tarihinde böyle bir asfalt üretimi yok. İmkanlarımız iyileştikçe Bismil sorunlarını birer birer çözüyoruz. Yapacağımız yolları kardeşlerimiz güle güle kullansın” diye konuştu.

Başkan Enver Hakan Zengince, inceleme ve denetlemenin ardından halkla sohbet etti.

KAYMAKAM, İLÇEDE ASFALT DÖKME ÇALIŞMALARININ BAŞLAMASI SEBEBİYLE DÜZENLENEN KURBAN KESME TÖRENİNE KATILDI

Bismil’de bir süredir devam eden çalışmaların tamamlanmasından sonra, sıcak asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Sıcak Asfalt dökme çalışmalarının başlaması dolayısı ile Bismil Belediyesi tarafından Kurban kesme töreni düzenlendi.

50 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK.

Bismil Tren yolu üstünde bulunan 607 sokakta Kurban kesim töreninde yaşlı adam Kaymakamın çalışmalarını takdir ederek, Kürtçe olarak duygularını şöyle ifade etti., Hep Birlikte Bismil” demek lazım. Çünkü birileri yoldan karşıya geçerken paçaları çamura değmiş ise, birileri de kararlılıkla bu mücadelesini sürdürüp yolun derdine düşmüş ise bir şekilde o yükün altına girmiştir. Bismil’de yetkililere teşekkür ediyoruz. O yüzden hep birlikte Bismil demek lazım” şeklinde duygularını ifade etti.

2-003.jpg

3-003.jpg

4.jpg

5-001.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

Editör: Haber Merkezi