Bismil ilçesi Dumlupınar Mahallesinde akşam saatlerinde Dicle Nehri kenarında oynayan çocuklar kıyıya yaklaşık 2 metre uzaklıkta suda hareketsiz birisini gördü.

Haber verilmesi ile olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede suda bulunan erkek şahsın hayatını kaybetmiş olduğu tespit edildi.

Cesedin sudan çıkarılması için Diyarbakır’dan jandarma su altı arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin gelmesi ile ceset sudan çıkarıldı.

Bismil’de Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu 1

Ailesi cenazeyi teşhis etti

Ceset, savcı tarafından incelenilmek üzere Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aile burada cenazenin Serdal S.’ye ait olduğunu teşhis etti. 43 yaşında olan Serdal S.'nin uzun yıllardır ilçede balıkçılık mesleği ile uğraştığı öğrenildi. 

Burada yapılan ilk incelemelerde Serdal S.’nin suda boğularak öldüğü tespit edilirken kesin ölüm nedeninin detaylı otopsi raporunda ortaya çıkacağı belirtildi.

Öte yandan Serdal S.’nin yakınları olay yerinde ve hastanede sinir krizleri geçirdi.

Bismil’de kayıp olan şahıstan 24 saati aşkın bir süredir haber alınamıyor Bismil’de kayıp olan şahıstan 24 saati aşkın bir süredir haber alınamıyor

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bismil’de Bulunan Cesedin Kimliği Belli Oldu 2

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)