Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç'un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak değiştirmesi tepki çekti.

Diyarbakır

Peygamber Sevdalıları Vakfı 28 Nisan Pazar Günü düzenlenecek "Mevlid-i Nebi" etkinliğine araç tahsis edilmesi talebini reddeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne tepki...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekilleri belli olurken, meclis üyeleri de kamuoyuna açıklandı.

Diyarbakır

DEM Parti’nin devraldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü görevini yürüten Fırat Tutşi, görevden alındı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı’nın Ramazan Bayramı...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, "Kastamonuspor-Amedspor" maçını futbolseverlere canlı izletmek için kentin iki farklı noktasına dev ekranlar kuracak.

Diyarbakır

Diyarbakır’da çocukların eğlenmek amacıyla kullandığı torpil, maytap, çatapat vb. patlayıcılar nedeniyle çok sayıda kişi hastanelere kaldırıldı.

Diyarbakır

DEM Parti’nin resmen devraldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bazı basın yayın organlarında daire başkanlarının görevden alındığı iddiaları ile ilgili bir açıklama...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince belediyeye ait araçlarla toplu taşıma hizmetini ücretsiz gerçekleştirecek.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman’da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında derece elde etti.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Van’da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Grup müsabakalarında derece elde etmeyi başardı.

Diyarbakır

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20.000 metrekare civarındaki sosyal tesisin Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte bu yıl üniversiteye başlayan 12 bin 864 Diyarbakırlı gencin hesabına eğitim desteği ödemesinin dördüncü taksitinin yatırdığını...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, "Dağkapı Sur Kadın Kültür Merkezi"ne dönüştürdüğü 82 no’lu burçta kadınlara yakın savunma eğitimi veriyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesi Sanayi Mahallesi’nde 17 bin metrekare alan üzerinde planladığı yeşil kuşak projesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkeze en uzak ilçesi olan Kulp ilçesinde otogar yapımı tamamlandı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bediüzzaman Caddesi’nin bir gün süreyle trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kulp ilçesinde 4 kırsal mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışmalar yürütüyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tekvando sporcuları, Diyarbakır’da düzenlenen il birinciliği müsabakalarını kazanarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesinde berber hizmeti vermeye başladı.

Diyarbakır

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcusu Mehmet Aslan, Bursa’da düzenlenen U-16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya madalyayı göğüsledi.

Diyarbakır

Bursa’da düzenlenen U-16 Türkiye şampiyonasında Diyarbakırlı sporcu Mehmet Aslan şampiyon olarak altın madalya kazandı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha yeşil ve yaşanabilir bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Yenişehir ilçesinin...

Diyarbakır

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait 2 ayrı taşınmazın satışa çıkarılması gündemdeki yerini korurken CHP Milletvekili...