HÜDA PAR Mersin Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç biz dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bismil ilçesine geldi.

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret 1

Dinç, Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, İlçe Başkanı Emin Bal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnafları, Tekstil kentte bulunan Bulut Tekstil’i ve Bismil Kanaat Önderleri Derneği’ni ziyaret eden Dinç ardından Bismil Haber Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret

HÜDA PAR Mersin Milletvekili ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç’i Bismil Haber’in kurucusu Musa Çelebi ile imtiyaz Sahibi Mekin Çelebi karşıladılar.

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret 2

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, burada Bismil ilçesinin genel durumu, Bismil’in sorunları ve eksikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret 4

Diyarbakır’ın ile Bismil’in sorunlarının ve eksikliklerinin farkında olduklarını belirten Dinç, bu sorunların çözümü için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Dinç Bismil Haber’in ardından Büyük Birlik Partisi’nin ve birçok kurumu ziyaret etti. Ayrıca Bismil ilçesinde Yıldırım Ailesinin taziyesine katılarak başsağlığı diledi.

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret 3

Milletvekili Ve Diyarbakır Büyükşehir Adayı Dinç’ten Bismil Haber’e Ziyaret 5

Muhabir: (Kamuran Turgay)