İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayan Seyda Molla İbrahim Durmuş, her yıl Bismil Üçtepe köyünde verdiği iftar yemeğine yapacağı masrafı Gazze’ye bağışladı.

I M G 4264

Konuyla ilgili açıklama yapan Molla İbrahim Durmuş, “Filistin/Gazze’de yaşanan acılara bir nebze olsun katkıda bulunmak ve kardeşlik vazifemizi yapmak üzere bu yılki iftarımızı Gazze’li kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı Gazze konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.

I M G 4262

Gazze’de Soykırım uygulanıyor 

Üçtepe köyünde Molla İbrahim Durmuş,  Gazze’li bebekler, kadınlar, yaşlılar, masum insanlar katlediliyor. Her gün üzerlerine tonlarca bomba atılıyor. Gazze’yle beraber insanlık da ölüyor. Tarihte benzeri görülmemiş bir katliam yaşanıyor. Gazze’de açlıkta insanlar bebekler ölüyor. Biz burada nasıl iftar yapacağız. Burada herkesin Gazze’ye bağış yapmaya çağırıyorum. Dedi. 

I M G 4261

İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bismil Şube Başkanı Dr. Enver Polatoğlu 120 bin lira değerindeki bağış makbuzunu Molla İbrahim Durmuş adına oğlu Hacı Mehmet Durmuş’a takdim ederek, bu örnek davranışlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Sedat Erdinç