Ne istedin o masum bebelerden, kadınlardan mı korktun? Yaşlı ve çaresiz insanlardan ne istedin? Bu kadar mı alçaldın. Bütün dünya çakallarını almışsın arkana, bir avuç insandan mı korkuyorsun?

Dünyanın en gelişmiş silahların masumların bedeninde mi deniyorsun? İşte tamda bu yüzden katilsin, teröristsin. Lanetlenmiş kavimsin. Hiç değişmemişsin. Er meydanında savaşmaktan kaçıyorsun. Türlü hilelerle içimizden nice hain insanlar devşirdin. Birçok devlet başkanını, özellikle Müslüman geçinenleri satın aldın Birçok ülkeyi baskılarla dize getirdin. Dünyanın sözüm ona süper devletlerini arkana aldın belki. Ama Hamas gibi bir avuç Filistinli aslan parçasına söz geçiremedin Her yönden kuşattığın halde, bir o kahraman yiğitlerden korktun ve korkuyorsun. Bütün şatafatlı gücüne uçak gemilerine, siber ordularına, kara, hava, deniz filolarınla yenemiyorsun bu kahramanları. Onun için çocuklarına, kadınlarına saldırıyorsun. Gözü dönmüş caniler gibi hastaneleri bombalıyorsun.

Ancak sana çok kötü bir haberim var…

Sen çoktan yenildin. Hamas ilk günden zaferini ilan etti. Ha şunu söyleyeyim. Hamas seninle çatışmıyor, bizimle çatışıyor. Bizdeki zillet elbisesini parçalıyor onursuzluğumuzla savaşıyor. Çaresizliğimizle savaşıyor. Müslüman kafirden küfürden korkmamalı diyor Ümidimizi yeşertiyor. Hasılı çivi gibi saplanıp ayağa kalkamazken bizleri ayağa kaldırıyor İki milyar Müslümana kendine gel diyor ve bunu da başarıyor. Kendini feda etmeye karşılık ümmetin izzetini onurunu geri kazandırıyor. Sen farkında değilsin ancak uyuyan devi uyandırıyor ki uyanırsa vay haline… İşte bu yüzden çoktan zafer elde etti bile.

Sen de git o masum bebeleri öldür(!) yaralılara kurşun sık(!) atalarının fitne ve fesat yollarını taklit et. Hatta bununla yetinme dünyayı Siyonizm çıkarları için ateşe ver.

Sahi sen değil miydin peygamberleri bile öldüren…

 Öyle ya Zekeriya (a.s.)’ı sığındığı ağacı testereyle iki parçaya ayırarak şehit eden siz İsrail oğulları değil miydiniz?

Yahya (a.s.) da demir taraklarla etini kemiğinden ayırmıştınız. Gözünüzün önünde denizin yarılıp firavun ve ordularının helak olduğunu gördüğünüz halde Musa(a.s.)’a kırk gün sabretmediniz. Allah’ı bırakıp buzağıya taptınız. Yıllarca etrafınızdaki putperestlere özendiniz. Tevrat’ı tahrif ettiniz. İsa(a.s.)’ı Romalılara şikâyet ettiniz. Annesi iffetli Meryem’e iftira attınız. Kardeşiniz Yusuf(a.s.)’ ı kuyulara attınız.

Dünya tarihi sizin yaptığınız fitnelerle dolu Yakın tarihimizin her iki dünya savaşından da marifetleriniz saymakla bitmiyor. Yaptığınız katliam o kadar onurumuza dokundu ki neredeyse Hitler’e rahmet okuyacağız.

Ey yeryüzünde ekini ve nesli yok etmeye çalışan lanetli güruh. Kusura bakma ama sanki yolun sonuna geldin. Artık rüyalarında, bol bol öldürdüğün bebelerin kâbusun olduğunu görürsün.  O masumlar öyle bir uyanışa sebep oldu ki bak satılmış devlet başkanları hariç tüm vicdan sahibi Müslümanlar sokaklarda sana lanet ediyor. Bir çocuk öldürdün ancak yerine bin tanesi seninle savaşmak için ant içiyor. İstanbul Diyarbakır Kahire Amman Tahran Cidde İslamabat Tunus Fas Cezayir Mısır sokakları hatta Avrupa şehirleri gör bak daha neler olacak. Mezarını yavaş yavaş kaz. Dünya senin pisliklerinden bıktı.

Sen bu ümmetin imtihanısın İsrail. Senin yüzünden Allah bize de azap gönderecek Sen o kadar zulmediyorsun ki ve biz o kadar seyrediyoruz ki….

Bismillahirrahmanirrahim

Size ne oldu da Allah yolunda ve “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!” diyen çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?

Cihadı terkettiğimiz için bizde bu zilleti hakkediyoruz. Ancak geliyor gelmekte olan.

Onun için artık fazla sevinme korktuğun başına gelecek o öldürdüğün bebelerin intikamı ağır olacak.

Ne demişti Rahmetli Karakoç:

“Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.”  İşte o bebeler bu zaferin sahibi olacaklardır İnşallah