Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında ilçelere bağlı kırsal mahallelerde tarımsal sulamayı geliştirmek amacıyla...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan yaya geçitlerine aydınlatma ledleri kurulması için çalışma başlattı. Ledler ilk olarak Dünya Kavşağı’nda kurularak...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı bireylerin şehir içi ve şehirler arası ulaşımını ücretsiz bir şekilde sağlayacak.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında kiralık olarak çalıştırılan ihtiyaç fazlası 25 aracı yüklenici firmaya iade etti. İade ile birlikte...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkım çalışması kapsamında Bağlar ilçesi Fatih Caddesi’ni üç gün süreyle...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 25 mahallenin faydalandığı 15 kilometrelik Bağlar Oğlaklı-Siverek ilçe sınırı grup yolunda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 80 araç ve 274 personel ile kent genelinde gündüz ve gece haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte yeşil alanları korumak ve bitkilerin gelişimlerini sağlıklı şekilde sağlamak amacıyla sulama çalışmalarını...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Erbil Valisi Omid Xoşnav’ı ağırladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştiriyor.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Büyükşehir Belediyesi’ne borcunun 3 milyar 345 milyon TL olduğunu açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol’da temizlik kampanyasının startını verdi.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacağını açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi binasına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asıldı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde geçtiğimiz aylarda yağışlardan dolayı zarar gören köprü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekiplerince onarıldı.

Bölge

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne müfettişlerin görevlendirildiğini açıkladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi’nde okuyan 1500 öğrencinin yemek katkı payının karşılanması için protokol imzaladı.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kullanılmak üzere alımı yapılan 11 yeni otobüsü düzenlenen törenle hizmete aldı.