Van Haberleri

van haberleri ve güncel van gelişmeleri, van ile ilgili tüm video, van fotoğrafları ve van haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Van'da 53 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle hastaneye nakledildi

Batman

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlediği "Mevlid-i Nebi" etkinlikleri Batman ve Van'da binlerce vatandaşın katılımıyla başladı.

Bölge

AFAD Van'da 4.4 şiddetinde bir deprem olduğunu duyurdu.

Bölge

Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Bölge

Van-Erciş kara yolunda dün akşam meydana gelen zincirleme kazada 10 kişi yaralandı.

Bölge

Yağışların, Van, Hakkâri, Şırnak, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Bölge

Hakkari-Van kara yolu, 3 noktada meydana gelen heyelan nedeniyle kapandı, ekipler yolda çalışma başlattı.

Bölge

Hakkari'de Yüksekova- Van karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan sırasında yoldan geçen araçlar dakikalarla kaya parçalarının altında kalmaktan kurtulurken, faciadan dönüldü.

Bölge

Kandilli Rasathanesi, Van'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği paylaştı.

Politika

M. Salim Ensarioğlu, gündemi meşgul eden Van'da DEM Partiye mazbata verilmemesine ilişkin X hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Diyarbakır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda arama kaydı bulunan 2️ bin 6️6️ firarinin yakalandığını duyurdu.

Politika

Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya geldiği iftar programında konuşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'daki mazbata krizine de değindi.

Güncel

Erdoğan, Van'da Abdullah Zeydan kararına ilişkin yaşananlara ilişkin verdiği dolaylı mesajda "Bazı illerimizde sokaklarımızı karıştırma hadiseleri yaşandı. Birileri yine sokaklarımızı...

Bölge

Demirtaş: "Tüm sorunların diyalog ve karşılıklı güven çerçevesinde çözümüne dönük iradeyi boşa çıkaran bu hukuksuz girişime, ülkenin Cumhurbaşkanı olarak dur...

Bölge

Van'da Gösteri ve Yürüyüşleri Askıya Alındı! Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre15 Gün Boyunca gösteri yürüyüşleri ve açık hava toplantıları yasak!

Bismil

Van Büyükşehir Belediye seçimlerini kazanan Abdullah Zeydan’ın mazbatasının verilmemesi Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde protesto edildi.

Bölge

HÜDA-PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Van Büyükşehir Belediye seçimlerini kazanan Abdullah Zeydan’ın mazbatasının verilmemesine sert tepki gösterdi.

Bölge

Van İl Seçim Kurulu, seçilme hakkı geri alınan Abdullah Zeydan'ın yerine mazbatayı AK parti adayı Abdulahat Arvas'a verdi.

Bölge

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, 31 Mart'taki yerel seçimde Van Büyükşehir Belediyesi başkanlığına seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarından elinden alındığını...

Bölge

Van'da 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için oy kullanan vatandaşlar sonrasında soluğu Van Gölü sahilinde aldı.

Bölge

Van'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Bölge

Van ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları nedeniyle 102 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

Bölge

Van'ın Çatak ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen çığ, Korulu Mahallesi'ni ulaşıma kapattı. Olumsuz hava koşullarına rağmen bölgeye sevk edilen...

Bölge

Hakkari-Yüksekova karayolunda seyir halinde olan bir aracın üzerine kaya düştü. Olayda, araç sürücüsü ve yanındaki yolcu yaralanmadan kurtulmayı başardı.

Bölge

Ağrı Patnos Eski Merkez Camii'nde bir kişi tüfekle intihar etti. Van nüfusuna kayıtlı ve Patnos'ta seyyar satıcı olduğu belirtilen M.Ö...

Bölge

Hakkari-Yüksekova kara yolunda hareket halindeki aracın üzerine kaya düştü. Olayda araç sürücü ve yanındaki yolcu yara almadan kurtuldu.

Bölge

Van’ın Çatak ve Saray ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Bölge

Van'da kaçak göçle mücadele devam ediyor. Bu bağlamda geçen hafta yapılan operasyonlarda 199 kaçak göçmen yakalanırken, 13 organize suç örgütü...

Bölge

Van, Hakkari ve Bitlis'te olumsuz hava koşulları nedeniyle 393 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

Bölge

Van, Hakkari ve Bitlis'te günlerdir devam eden kar yağışı ve tipi, ulaşımda büyük aksamalara yol açtı. Bölgede 393 yerleşim birimine...